ONTDEK DE KRACHT VAN POSITIEF SCHEIDEN!

Scheiden haalt je leven overhoop. Je verliest zekerheid en grip. Je zit boordevol emoties. En ondertussen moet je een hoop regelen. De scheiding heeft niet alleen impact op jou, je gezondheid en je werk, maar ook op de kinderen, jullie ouders en anderen die dichtbij staan.

De Methode Positief Scheiden© werd in 2008 ontwikkeld door Eveline Jurry. Met de Methode doe je kracht op en zet je positieve stappen naar een gelukkige toekomst. Het duidelijke plan met instructies zet iedereen zo snel mogelijk weer op de rit en ouders kunnen bovendien vanuit een stabielere basis hun kinderen begeleiden. Professionals zien de Methode als welkome aanvulling van hun eigen werk.

 

METHODE POSITIEF SCHEIDEN©


Hoe fijn is het om te werken aan een nieuwe en gelukkige toekomst? Met de succesvolle Methode Positief Scheiden© zijn al duizenden mensen geholpen! Door het lezen van de boeken 'Je Wordt Weer Gelukkig', het volgen van de Online Training en het toepassen van de methodiek via speciaal getrainde professionals.
 

EVELINE JURRY


In 2008 ontwikkelde Jurry de Methode Positief Scheiden© en publiceerde in 2013 haar eerste boek ‘Je Wordt Weer Gelukkig’ bij uitgeverij Bruna/Lev., gevolgd in 2016 door een meeneem-editie. De Engelse versie ‘Happy Again! The Art of Positive Separation’ is het afgelopen jaar op de Amerikaanse, Australische en Engelse markt verschenen. De scheidingsexpert van dit moment in Amerika, Katherine Woodward Thomas (Conscious Uncoupling) schreef het voorwoord voor deze buitenlandse versie.

PROFESSIONALS


De Methode Positief Scheiden© wordt al jaren met succes toegepast door professionals vanuit verschillende hoeken. Mediators, advocaten, therapeuten, psychologen, coaches en maatschappelijk werkers vinden in de Methode structuur, houvast en gereedschap om toe te passen in hun eigen praktijk. Zelf ook aan de slag met de Methode Positief Scheiden© in uw praktijk of op uw werk?

BOEKEN 'JE WORDT WEER GELUKKIG'


Er zijn twee handboeken verkrijgbaar waarin je de Methode stap voor stap leert. In beide boeken wordt onder de titel 'Je Wordt Weer Gelukkig' vanuit een positieve basis uitgelegd hoe je in de periode rond een scheiding weer in je kracht komt. Kies voor het uitgebreide standaardwerk of de handzame meeneem-editie.

 
 

 

NU VERKRIJGBAAR: 'HAPPY AGAIN! THE ART OF POSITIVE SEPARATION'

De Methode Positief Scheiden is sinds dit jaar ook verkrijgbaar in het Engels.
Zie de website www.PositiveSeparation.com en www.ShareHappyAgain.com.

Order hier online bij Bol.com.