EVELINE JURRY


Eveline Jurry (1963), studeerde rechten in Leiden en werkte in de reclame. Haar eigen scheiding en positieve scheidingen van haar ouders én grootouders inspireerden haar om de Methode Positief Scheiden© in 2008 te ontwikkelen.

Tijdens haar eigen scheiding zag zij dat scheiden positiever en anders kon: 'Voor mij voelde het tijdens mijn scheiding alsof ik het wiel opnieuw moest uitvinden. Ik had drie kleine kinderen en zocht tevergeefs naar praktische handvatten om deze moeilijke periode op een positieve manier door te komen. Bij mensen in mijn omgeving die ook in scheiding waren zag ik hetzelfde gebeuren. Dat motiveerde mij om mijn eigen methode met stappenplan te ontwikkelen'.

Door haar juridische en creatieve achtergrond ging Jurry praktisch, nuchter en vernieuwend te werk. Zo deed zij drie jaar onderzoek en sprak in binnen- en buitenland met verschillende professionals en experts, zowel op het gebied van scheiding als marketing, succes en geluk.

De conclusie van het onderzoek onderschreef haar eigen ervaring: de eerste stap begint bij de volwassene zelf. Met een praktisch plan van aanpak, een heldere route en herkenbare hands on tools. En niet te vergeten met een diep geworteld vertrouwen op een gelukkige nieuwe toekomst!

Op basis van haar inzichten ontwikkelde Jurry, inmiddels gelukkig met een nieuwe partner, haar drie eigen en vier bonuskinderen, de handzame en krachtige Methode. Bewezen succesvol, niet alleen in Nederland, maar nu ook in de Verenigde Staten. Zij publiceerde drie boeken over de Methode, trainde professionals en ontwikkelde een online training voor zowel de Nederlandse en Amerikaanse markt.

BOEKEN NEDERLAND EN AMERIKA

In 2013 publiceerde Jurry haar eerste boek ‘Je Wordt Weer Gelukkig’ bij uitgeverij Bruna/Lev., gevolgd in 2016 door een meeneem-editie met een praktisch Stappenplan van Aanpak (Boeken). De Engelse versie ‘Happy Again! The Art of Positive Separation’ van Je Wordt Weer Gelukkig en de Methode Positief Scheiden is in Oktober 2018 op de Amerikaanse, Australische en Engelse markt verschenen. De scheidingsexpert van dit moment in Amerika, Katherine Woodward Thomas (Conscious Uncoupling) schreef het voorwoord voor deze buitenlandse versie. Een groot aantal wereldberoemde Amerikaanse schrijvers op het gebied van zelfhulp prijzen ‘Happy Again! The Art of Positive Separation’ aan (Jack Canfield - Chicken Soup for the Soul serie; Marci Shimoff - Happiness expert; John Gray - Auteur van Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus). ‘Happy Again! The Art of Positive Separation’


PROTOCOL POSITIEF SCHEIDEN VOOR OP DE WERKVLOER

Voor de werkgevers heeft Jurry het Protocol Positief Scheiden voor op de werkvloer ontwikkelt. Hiermee kunnen werkgevers werknemers ondersteunen, waar in de privé situatie een scheidingsbeslissing is gevallen. Het Protocol is makkelijk in bestaand Personeelsbeleid te implementeren en er kan gebruik worden gemaakt van het reeds bestaande zorgsysteem binnen de onderneming. Ook traint Jurry leidinggevenden en zorgprofessionals binnen een bedrijf of organisatie op basis van de Methode Positief Scheiden©. - Protocol Positief Scheiden Werkgevers

Meer informatie over de boeken

www.PositiveSeparation.com

www.ShareHappyAgain.com

 
 
_J8A8859 small.jpg
 

Mijn nieuwe boek ‘Happy Again! The Art of Positive Separation’ is verkrijgbaar online in de USEuropa of bij Bol.com

Happy Again Cover Eveline Jurry.jpg